"Fungal '-Omics': número especial del The Journal of Fungi

 Benvolguts col·legues

 Fungal Interactions (FI) s'ha unit al The Journal of Fungi (ISSN 2309-608X), que està organitzant un número especial titulat "Fungal '-Omics': Is the Best Yet to Come?"

Luis V. López-Llorca, cap del grup de FI, ha estat designat com a editor convidat per aquest número especial.

Els fongs són organismes increïbles amb un estil de vida únic en funció dels seus cossos cel·lulars i filamentosos i la seva nutrició es basa en la secreció d'enzims extracel·lulars en el seu medi. Els fongs Interactuen amb el seu entorn i també amb els organismes que viuen a el. Això ha originat en una àmplia diversitat de fongs amb un marc encara més ampli d'interaccions fúngiques. Algunes d'aquestes interaccions originen importants malalties de plantes i animals, i altres es poden utilitzar en el control de fongs i altres agents patògens. Les tecnologies -omics actuals són ideals per a la comprensió dels fongs i de les seves interaccions amb altres organismes.

 Per a més informació, l'enllaç al número especial és:

http://www.mdpi.com/si/jof/fungal_omics

 La data límit per presentar articles és el 26 octubre 2015.

 Esperem comptar amb la seva participació.

 

Sobre Mosatros

Benvinguts/des a Fungal Interactions (FI), la seu a Internet del laboratori del  Lluis V. Lopez-Llorca. Esperem que la visita a nostra web us siga profitosa. Nostra recerca esta relacionada amb l’estudi i aprofitament pràctic de les interaccions dels fongs amb altres organismes (especialment plagues i patogens) i amb el quitosà, un biopolimer amb activitat biològica obtingut de residus de l’industria marisquera

Posa´t en Contacte

Laboratori de Fitopatología
Telèfon (+34) 965 90 34 00
Ext. 3381 (Despatx)  Ext. 3280 (Laboratori)
Correu Electronic: informacion@fungalinteractions.org

 

Buscar