Noticias

Ratio: 0 / 5

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado

SMODIA2015

 “Mètodes estadístics d'integració i anàlisi per Omic Data”, des del 14 fins al 16 de setembre a València, Espanya.

 

Ratio: 0 / 5

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado

"Fungal '-Omics': número especial del The Journal of Fungi

 Benvolguts col·legues

 Fungal Interactions (FI) s'ha unit al The Journal of Fungi (ISSN 2309-608X), que està organitzant un número especial titulat "Fungal '-Omics': Is the Best Yet to Come?"

Luis V. López-Llorca, cap del grup de FI, ha estat designat com a editor convidat per aquest número especial.

Els fongs són organismes increïbles amb un estil de vida únic en funció dels seus cossos cel·lulars i filamentosos i la seva nutrició es basa en la secreció d'enzims extracel·lulars en el seu medi. Els fongs Interactuen amb el seu entorn i també amb els organismes que viuen a el. Això ha originat en una àmplia diversitat de fongs amb un marc encara més ampli d'interaccions fúngiques. Algunes d'aquestes interaccions originen importants malalties de plantes i animals, i altres es poden utilitzar en el control de fongs i altres agents patògens. Les tecnologies -omics actuals són ideals per a la comprensió dels fongs i de les seves interaccions amb altres organismes.

 Per a més informació, l'enllaç al número especial és:

http://www.mdpi.com/si/jof/fungal_omics

 La data límit per presentar articles és el 26 octubre 2015.

 Esperem comptar amb la seva participació.

 

Ratio: 0 / 5

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado

 - Invitación al Dr. Luis V. Lopez-Llorca como ponente de "Role of fungal antagonists on integrated protection of palms" en la primera conferencia internacional de "Integrated Protection of Date Palms" 13-14 de Marzo, 2017. Manama, Kingdom of Bahrain.


- Invitación al Dr. Luis V. Lopez-Llorca como ponente de "Role of B. bassiana on plant defence, biocontrol and insect behaviour modification"en el Congreso Científico y Reunión de alto nivel en el control del Picudo Rojo, en Roma, Italia, 29-31 de Marzo, 2017.

Sobre Nosotros

Bienvenid@s a Fungal Interactions (FI), la sede en Internet del laboratorio de Luis V. Lopez-Llorca. Esperamos que vuestra visita a nuestra web sea de interés. Nuestra investigación está relacionada con estudio y aprovechamiento práctico de las interacciones de los hongos con otros organismos (especialmente plagas y patógenos) y con el quitosano, un biopolímero con actividad biológica obtenido de residuos de la industria marisquera

Suscribirse a Noticias

Términos y Condiciones

Ponte en Contacto

Laboratorio de Fitopatología
Teléfono
Ext. (Despacho)  Ext. (Laboratorio)
Email: fungalinteractions@gmail.com

Buscar